Bilder från dagarna.

Här var söndagkväll på första rundvandringen! Här är vi på jernbanetorget.



Tisdags var vi till Nordjobbs lokal uppe i abberdieng och hade lite information.
Vi fick både frukost och lunch.

I måndags vart vi bjuden på lunch av Emmas föräldrar på Jensens Beafhouse.


Mer bilder och uppdates kommer!

xoxo

Första dagarna i Oslo.

hej alla!
Vart ska jag börja?! Igår när jag kom hit, så checkade vi in och jag fick vänta på Anna och Emma innan dem kom. Sedan installerade vi oss i vårat rum och sedan begav vi oss ut på gatorna för att köpa ett månadskort på all kollektivtrafik här, så vi var ute och snurrade och åkte lite trickar hit o dit, utan att ha en aning om vart vi var och vart vi skulle! hem hittade vi iafl tillslut! vi kom hem drygt 23 så vi la oss dirr och somnade tvärt..
Idag klev vi upp vid 8 och lagade gröt och käkade lite frulle och fixade oss. Anna skulle på en arbetsintervju och jag o emma skulle träffa hennes föräldrar och gå vidare mot ett ställe som heter ung info. Väl där så öppnar dem en timme senare än vad vi trodde så vi gick en prommenad runt staden och kollade om vi hade nå lokalsinne. Sedan träffades vi och käkade lunch på Jensens Böfhus med hela gänget, mycket trevligt och vi blev bjudna! Tack susann och stefan! ;)
Sedan drog vi till lägenheten för att skriva på kontrakt och han skulle ge oss en rundvandring. Lägenheten är otroligt fin, hög kvalité på det mesta. och bäst av allt är att den har diskmaskin och tvättmaskin!! :D
Tyvärr hann jag bara ta ett kort i lägenheten. Så alla Bilder kommer sen!! har haft problem med telefonen-datorn.
Iafl så slutar det med att vi ska betala 18000NOK/MÅN på trepersoner. OCH INGEN DEPOSITION! heeeeelt underbart, kan inte förstå?! så nu har vi fått nycklarna och vill bara flytta dit, nu, nyss! Men vi får vänta tills den 20:de.. Vandrar hemmet är ok, men kommer nog spy påt i slutändan.. Och ikväll kommer resten av jobbresan gänget..  

Nu ska vi upp och äta våran sista chokladbit på säkert väldigt länge... sedan ska vi iväg och handla lite mat och div på kiwi. Kanske, om jag kan, övertala brudarna att köpa en "firar cider", bara för att vi fick lägenheten utan depo, OFTA LIXOM!?
Vi är överlyckliga! :D Hoppas ni har det bra där hemma?!

För er som vill så kan ni lägga till mig på skype!! Steffisundgren.

XOXO my bitches! :*

Pallar inteeee

Har inte orkat med att blogga på ett tag..... Men det ska bli ändring med det när jag flyttar till norge. då ska jag uppdatera er minsann! :)
flyttar till oslo om 10 dagar!! och idag fick vi reda på att vi fått lägenheeeeet!! :D det flyter på nu..

yääääää

Nu börjar livet på allvar. Igår började våran norgekurs, typ som en förberedande kurs där vi skriver ett ordentligt CV och skriver personliga brev till olika jobb och arbetsgivare. Vi kommer söka jättemycket olika jobb. söka bostäder och fixa skattekort och norskapersonnummer.. Jätte mkt som ska göras på en kort tid, vi åker den 29okt! Vi har sökt på typ 20 bostäder, så här hemma sitter vi och fixar lghvisningar till stackars lovisa som redan är i oslo. hihi. ;) Det är ju helt sjuka depositioner på skiten. som typ en 2a kan det vara ca 15000 NOK i månaden på hyra, sen är depon på 3* hyran! så alltså ska vi få fram 60 000 kr på första månaden på fyra personer. GAH,.. Men nog fan klarar vi det allt.. ;) Jag SKA iväg. vi har hittat en lgh som ligger jätte nära en skidbacke och är kanon snygg så vi hoppas på den!! ;)

xoxo

RSS 2.0