Charlottenberg!

Halloj! 
I lördags var jag och Anna ner på stan för att träffa Ume-tjejerna för lite ögonshopping. slutade med att jag köpte nya höglurar(ÄNTLIGEN) sen på kvällen hade vi en supermyskväll här hemma. vi lagade tacos, tände ljus och tittade på film sen fick vi besök och snackade massa skit innan vi alla dog i sängen! 
Vi klev upp kl 7 på söndag för att ta tåget ut till lovisa för att ta hennes bil därifrån och över till charlottenberg! Det tog oss ca 1 ½ timma att komma dit. Vi handlade massaaaaaaa mat för svenska priser och svenska varor! Hur underbart var det inte att se lite svenskt?!  vi var där hela dagen, så vi hann med en SVENSK PIZZA! det var nog det bästa på hela dagen, en pizza med fläskfilé och beasås. Ni vet, sånt som inte existerar i norge.......  Sedan köpte jag även nytt vinterställ. Är super nöjd med köpet eftersom sakerna var först på rea, sen 50% på reapriset!! Så jag köpte märkes kläder, en jacka och täckbyxor, allt samman för 809kr!! Helt sinnes. så nöööjd!! som trötta soldater drog vi oss hem och dog i soffan med björnbröder på tvn. Helt perfekt avslut på en perfekt helg. 
Nästa helg planerar vi hemma fest igen eftersom det förra blev så lyckad! Men nu är det måndag och det betyder bara en sak! Sova, äta, Jobba, tjäna pengar, Äta, Sova heela veckan lång tills helgen kommer! woopwoop. 
Gillar livet i norge.. undra hur länge man blir kvar?! ;) 


Så här underbart hade vi i fredagskväll. Trappen upp till sovrummen... ;)
Emmas reaktion på godisbutiken! :D
Lyckliga tjejer storhandlar svenska råvaror! <3

Våra pizzor!! Oslagbara!

Mina nya vinterkläder. Täckbyxor av märket Windy Peak och jacka av märket Cobolt. 

Puss mina älsklingar! 

xoxo

Julbord/ personal fest på Quality Spa & Resort i Holmsbu.

Tjeeena! 
Jag har varit super dålig på att blogga, men det har berott på att jag jobbat mellan vakt denna vecka, alltså 12-20. så jag gör inget annat än att sover och jobbar då.. Men jag tänkte visa er lite bilder ifrån helgen som var då vi var på julbord med våran station + 5 andra stationer. jag tror vi var uppåt 55pers om jag inte minns helt fel. 
Iafl så blev det bara bilder på hur vi bodde och inget under festen eller julbordet.. :( jag glömde helt bort det eftersom vi hade så kul! :)) 
Dagen började med att vi sågs på stationen för att sen åka bilar upp till Holmsbu, vi stannade på vägen för att köpa lite förfriskningar.. Kom fram vid ca 15 tiden, och vi var först på plats, jag skulle bo med karin och kathrine i vad chefen kallat det för "sjöbodar".. jaha tänkte vi, undra hur det ser ut? Och snacka om att vi hade fel för vi bodde i lyxvillor. 
när vi kom fram gick vi en runda i huset och upptäckte att det fanns 6sängar 3etage och 4badrum!? Där skulle vi bo 3st... ;) LYYX. Vi satte igång en kopp the och mös ett bra tag, sen tog vi oss ett glas vin och drog vidare mot tjejerna som bodde lite ovanför oss. Vi satt där och smådrack och snackade skit.. vi drog ner igen för att byta om och fixa oss en aning. sedan drog vi på julbord. och satan vad gott det var! det trodde jag ju inte men jag hittade lite lammfileer och lite potatisgratäng som jag satt och mös på. Därefter blev det pubben för att dricka och ha trevligt. jag vart lite besviken eftersom det inte fanns nå dansgolv eller bra partymusik.. men hade supertrevligt endå. efter det drog vi på nasch hos Sandvika. 
Morgonen därefter hade jag o karin ställt klockan på 9 för att dra och äta HOTELLFRUKOST! o fysatan vad gott det var... ååååh, varför får man inte äta det varje dag för??.. :( efter det gick vi o la oss igen o sov tills det var dags att åka hem, vi var ganska så slitna.. Men sjukt trevligt hade vi! :) 

Våran kamin i tvrummet/matsalen/köket.

Matsalsbordet.

köket.
karin var upp och kikade läget.
tvrummet.
Thé mys framför brasan!
vägen upp till våran villa. (den första vita villan till höger)
jättemysiga stigar igenom dem supersöta villorna.
Huvud entrén.
stigarna mellan villorna. 
Super cool morgon med frost och ångor ifrån älven.
 
 
 

Det var som sagt synd att jag inte knäppte mer bilder. men ni ser iafl att det var supermysigt. För er som vill uppleva norska skärgården borde ABSOLUT åka hit, speciellt på sommaren då det ska vara otroligt vackert här då. 
 
Klem og kos er!


xoxo

är det måndag eller torsdag?

Vänt upp och ner på dygnen HELT nu när jag legat hemma sjuk sedan i söndags. Så inatt när jag och emma gick o la oss vid halv 10 så låg jag vaken till halv 1.. ÅÅÅÅÅH, HATAR när det blir sådär. Låg och tittade på klockan hela kvällen, o sedan gjorde det ju inte saken bättre att klockan var ställd på 04.40.. uuh. Tungt att kliva upp. Men jobbet gick jätte bra, trivs såååå bra. :) dagen gick jätte fort. Direkt efter jobbet åkte jag till Carl Berner för att träna. jag gick och joggade igång sedan körde jag lite planka, siffror och situps. riktigt skönt, men sååå ur form. Nu ska jag dö ett tag. hörsfan.

xoxo

I have the flu, fuck.

Kan ju börja med att berätta att jag haft en väldigt jobbig förkylning i 3v bestående av täppt näsa och konstant hosta. sen i söndagskväll fick jag skyhög feber, bara låg och skakade och hackade tänder, mådde allmännt dåligt och mina halsmandlar var gigantiska, så jag ringde och rådfrågade legevakten här i oslo om vad dem tyckte jag skulle göra och dem sa åt mig att försöka sova och kommer ner imorgon ist eftersom det var sån lång kö och jag skulle bara må sämre av det. så jag tog ett X- antal alvedon sen låg jag och toksvettades hela kvällen och kunde knappt sova och vaknade varje gång jag var tvungen att svälja.. :( samt att jag inte fick behålla varken vätska eller maten.. när jag vaknade på morgonen ringde jag tillbaka dit och dem bad mig komma ner. efter en timma där så fick jag veta att det var ca 4-5 timmars vänte tid där så dem skickade mig till ett annat sjukhus som öppnade 4 och som tydligen var lite bättre på just influensa. Så jag drog hem och sov sedan drog jag dit till 4 och fick träffa läkare direkt och hon sa direkt att jag hade åkt på influensan.. så hon har nu sjukskrivit mig tills på onsdag, så förhoppningsvis får jag jobba på torsdag. HOPPAS.. så nu har jag fått i uppgift att bara ligga och försöka bli frisk, o det ska jag försöka med.. 

xoxo

Helgens vänner!

hej där! 
I fredags jobbade jag till 23 o när jag kom hem trodde jag att alla skulle sova men inte då! dem låg o väntade på mig dem busarna! Vi la upp en plan för lördagen hur vi skulle lyckas med den o vad som skulle handlas. Men straxt därefter deckade nog vi alla, opps! ;) 
Lördag morgon och anna skulle iväg o jobba så jag och emma var on our own. Vi började med att jag inte vaknade och att emma inte väckte mig så vi låg redan där en halvtimma efter i planeringen. haha. Vi kastade i oss frukost och sedan satte vi igång o storstädade, både uppe och nere. Emma plockade och jag dammsög. shiiit vad jobbigt. därefter drog vi iväg till elixia för att träna men eftersom vi redan låg efter i planeringen så bestämmde jag mig för att bara sola o få lite färg på kroppen iafl. sedan drog vi direkt till Grönland för att handla för hela veckan. O som vi handlade, det var bara tur att vi hade en varsin trunk. fyyyyfan vad ont det gjorde. sen drog vi hem o duschade o stack dirr in till stan igen för emma skulle leta några partykläder, utan resultat, sen handlade vi lite cider o drog hem och fixade oss. Martine kom straxt därefter. vi gjorde jelloshots och jag ploppade champangeflaskan och sedan var det igång. Vi fixade oss och anna kommer hem, sedan drar emma o anna o hämtar några norrmänn och sedan kommer det fler folk. Vi drog oss in mot stan vid ca 12 tiden, jag och martine gick på Isch med Pontus medans dem andra drog på trumpeten. 
Vi vandrade hem och när man kommer hem e emma o anna hemma med norrmännen. Så norrmännen och martine sov hos oss, haha vilket jävla hotell.. ;) 

Här får ni några bilder under kvällen. 



Martine o jag!

Louise, rebecca och martine!

Rebecca, Louice, Emma och Anna.

Tjejerna försöker visa hur gott det var, haha.

Några av gruppen med.

Jag var nog den enda som tyckte on jelloshoten. Mer till mig!! 

xoxo

"Nyårs försöket"

Hejsan. Nytt år nya tag, som alla andra år.. men nu känner jag att det är dags! verkligen!!
Jag kör inget med "nyårslöften" Eftersom det endå ALDRIG funkar. Utan jag gör en kompromiss där och kallar mitt "nyårslöfte" för "Nyårsförsöket" jag tycker det passar mycket bättre. :) 
Mitt "Försök" är iafl att ge 4 månader en chans till ett nytt liv, ett sundare och mer aktivt liv. Nu när jag äntligen har skaffat mig ett medlemskap på ett av Norges största och fräschaste träningscenter så ska jag utnyttja det till fullo oxå. 
När jag gick med i medlemskapet ingick det en gratis undersökning med deras nya Inbody 720. Den visar Följande:

Inbody 720 gir deg svar på:
  • Muskulatur i kg  
  • Fettmasse i kg og prosent  
  • Fordeling av muskulatur  
  • Visceralt fett (bukfett)  
  • Idealvekt
  • Hvileforbrenning  
  • Kroppsbalanse 
  • Vannmengde

Ni får ursäkta att det står på norska men ni kanske förstår endå? :)

Det ska iafl bli RIKTIGT intressant att få reda på allt detta och sedan få arbeta efter detta!! 
Sedan fick jag med 2timmar med personlig tränare, så med hjälp av den tränaren ska vi lägga upp ett nytt schema för mig som jag ska följa. Jag kan ärligt säga att jag är SJUKT PEPP på att börja träna. Jag känner att jag har en massa aggrition som behöver komma ut och jag vill kunna få den kroppen jag faktiskt BORDE ha och den kroppen jag kommer trivas i. 
Jag ska börja på allvar redan v.2 och dels beställa tid med en personlig tränare och ta den dära Ibody så jag vet vad som behöver göras. sen är det bara att sätta igång. Det här är något jag verkligen behöver, det har varit dags alldeles för länge. och nu när jag endå har flyttat hit till norge så varför inte ta vara på tiden att försöka förändra lite livsstil och lite former på kroppen? ;) Klarar jag av att flytta till Norge och lyckats skaffa mig ett heltidsjobb och lägenhet så klarar jag detta med. Det gäller bara att SLUTA UPP MED GODISET. Det kommer vara det svåraste för mig, eftersom mitt socker begär är extremt nästintill sjukligt.. Att hålla igång med träningen kommer jag inte ha några som hellst problem med. men för att det ska bli något resultat behöver jag sluta med socker och börja "äta med huvudet" och tänka på vad jag stoppar i mig. 
Men det är något jag bara ska klara av. O så är det bara! :) 
Det är bara att sätta igång så man når sitt slutliga mål.. 

Peace my friends, I love you all!
xoxo



Shopping på nyårsdagen.

Hej vänner. var lite depp på förmiddagen för jag insåg att det skulle skita sig rätt så ordentligt med att ersa till jobbet morgonen därpå. Vanligtvis tar jag bara tunnelbanan till nationalth och byter till snabbtåg där som tar ca 20min sen är jag framme. men just den dagen så gick inte tågen förrns kl 11 på fm och jag började jobba 9. så jag fick strula till det genom att behöva ta tunnelbanan i ca 20min, byta till buss där till sandvika och sedan där igen behöva byta buss en gång till för att komma till asker. och då 20min senare.. 
Så jag bestämmde mig för att "tröstshoppa" på rean som är inne i Oslo. drog ner på stan till 11 och var klar vid 13 tiden och då käkade jag mat och sedan drog jag på jobbet. 

Tänk vad lite shopping kan göra en glad! ;) 


Här har ni en bild på sakerna jag handlade. är riktigt nöjd med dagens köp! 
Handlade allt på rea. Det blev 9tröjjor ett par byxor, en väska, en halsduk, lite smycken och nagellack! Allt för ca 1300NOK. Helt okej shopping alltså... ;) NÖJD CHEY! :D

Höööörs snyggisar!  
xoxo
 

1/1 2013

Jaha, då var det ett nytt år och jag blev ett år äldre.
Natten började med att jag avslutade mitt arbetspass kl 23 och mitt tåg gick inte förrns fem över halv. Fick iafl se tolvslaget ifrån tåget, det var lite häftigt, åka igenom alla fyrverkerier längst Lysaker och Sköyen. Kom hem till lgh typ halv 1 och gick o lade mig direkt. orkade inte vara vaken en sekund till.. haha. klockan var ställd på 0600.. Fick åka tunnelbana och ta en buss ut till sandvika för att sen byta buss där till asker.. det är ett helvete att försöka åka kollektiv trafik på röddagar. Har iafl jobbat till 16 idag, och åkte och blev mött av mina roomies där dem hade pyntat och bakat kakor! :) fick även presenter av dem, fick ett "presentkort" på kino, nagellack och ett armband. Vi lagade hemmalagad pizza och kollade på tina & bettina. En rätt okej film för att vara norsk.. ;) fast, jag somnade lite grann där ett tag..haha.


Där har vi specialkakorna som jag älskaaar! :)


En gullig present av emma och anna!

Min Pizza! :D 

nu blir det ligga lite i soffan och bli lite trött innan jag lägger mig. haha, smart sagt. 
aja, god fortsättning på det nya året. Pussssss 
xoxo!

Gott nytt år!

Gott nytt år kompisar! jag jobbade in det nya året och ska även jobba imorgon, så godnatt!

RSS 2.0