sömniiig

Godmorgon! Idag var jag kanontrött så jag testar på ett tidsinställt inlägg!
Ligger just nu i sängen och kör ett tidigt inlägg.. ;) eftersom jag ska mot af på möte straxt och sen vidare mot undersvik denna helg igen så fick jag kliva upp och packa mina saker och fixa lite.
Men igår kom jag på att helvete vad tiden rinner iväääg!! nu på tisdag börjar vi våran grupp på af för att bli norrmän i slutet av okt! 4 bruuuudar i en lgh, kan det bli bättre?! ;) shit, trodde i mitt egna lilla huvud att det var MINST en vecka kvar men nej.. har så sjukt mycket jag ska göra innan jag ska åka!! ex så ska jag till kotknäckaren, tandläkaren, ung, måla transporten, fixa körvagnen, fixa garaget, och fixa garage till min bil, ställa av den.... :( alltså, blä.. och tandläkaren är prio 1!! eftersom jag blir 20 i norge så måste jag väl dit nu och kolla och kanske kirra.. what's up whit that lix?!
Men är det någon som vill umgås med mig i undersvik så vet ni hur ni når miiiig gullungar.

xoxo

men ojoj!

Idag blev det upp 8 och iväg till gymmet kl 9. Idag stod mage/rygg och axlar på programet. kul träning och jobbig som tog 2h, avslutade med 20min solning. drog hem bytte om sedan kom hovslagaren, så var där och höll han sälskap och såå klart snackade skvaller.. ;) skyndade mig hem och hämtade Caesar för vi skulle vara hos vet halv 3. sen blev vi sittandes där i 45min innan vi fick hjälp. Drog hem och vidare mot Hallberg för att hålla en ridlektion för tova, idag tränade vi på kontakten mellan hand och mun, samt att få upp tummen! otroligt svårt att bryta en sådan vana som handen.. vet själv.. :) Hem kasta om kläder och iväg på storshopping med mamma.... gaaaah.. Nu sitter jag i soffan med röödfärg i håret! sen blir det slänga sig i durren för att sen kanske dra in mot stan en sista gång idag. Fullt ös, vilket är kul!
Imorgon blir det fullt ös, fast på ett annat sätt, det blir tranan med stina.. haha, så är det någon som kör imorgon, hör av er!

citygym

xoxo

taskig update...

hejj snyggingar!
Anledningen till att jag inte har uppdaterat er ordentligt beror på att jag har spenderat min helg i underbara undersvik och där fanns det såklart inge internet och jag försökte uppdatera med min mobil, men fattade mig inte på det riktigt.. haha.
Jag har iafl varit där och tagit hand om ninas djur, vilket har gått väldigt bra. :) 12 hästar, varav 7st skulle in på natten och 4st gick ute dygnen runt. inga problem alls. sen hade jag ju såklart nestor med mig. Som tur var så hade jag underbara Lovisa hos mig på fredag till lördag. vi käkade och mööös med gossipgirl! kanon mysigt.
I onsdags fick jag reda på att jag verkligen ska åka till norge i slutet av oktober, jag och mina bruuuudar! Hur stört kommer inte det bli då?! :D
Så nu måste vi planeeeera, kirra lägenhet och jobb, men af har ju någon grupp till oss söderhamnare som ska tiill norge så då får vi hjälp med allt sådant. ska bli sjukt bra och kul.
Sen i onsdags så var jag och mina norge brudar och käkade planka på tranan och kollade på fulla dryga människor medans vi var nyktra. haha! rätt kul att se alla fjortisar skämma ut sig. ;) men vad fan vet jag vad jag gör när jag är full ?! ;) hi hi..
Imorgon ska jag ta mig själv i kragen och göra det jag borde gjort för månader sedan. Sen ska jag ut och gå samt gymmaaaaaaaaaa!! inte motionerat sedan i onsdags.. :(( ABSTINENS!

En bild från ena flocken beståendes av 4ston och en hingst i morgondimman.
 
xoxo

!



UNDERBARA DAG!
Börjar allting äntligen falla på plats? ska ta mig över det värsta nu och förhoppningsvis det sista. Sen hoppas jag att jag äntligen kan börja leva mitt liv, min väg och mina beslut. Vill kasta mig ut och lämna mina ringar på vattnet. leva MITT LIV. hoppashoppas!

xoxo bitches!

Fullspäckad dag!


Sötkotten får åka baklänges.
Idag var det en jädrans kulig dag! mkt och göra, sånt älskar jag!
Började dagen med att åka till stallet och släppa ut djuren och mocka o dona, dirr efter drog jag och lena upp till nina och kikade på hennes gård  ovanför Simeå och kikade på djuren då jag ska hjälpa henne när hon behöver åka iväg. Det var en väldigt mysig och STOR gård. kikade runt på alla hennes fina hästar och fikade. Sedan drog vi hemmåt, hann få i mig en macka sedan drog jag till hallberg och hade en ridlektion för tova. jag longerade henne så hon fick träna sits och smidighet och bara fokucera på sig själv så tog jag hand om hästen. Det är så kul att träna dem små när dem suger åt sig allt man säger till dem. hon har ridit för mig nu i ca 3v och shit vilken skillnad det blivit på den korta stunden.
Hann precis hem och satte mig i soffan, då ringde pappa och frågade om inte jag kunna skjutsa natalie på träning. Så drog iväg och skjutsade henne och vi tog med oss kotten så han fick uppleva lite han oxå och åka lite transport. När vi väl kommer fram så slutade det med att hon fick hoppa lite för mig. Vi körde lite travbommar, travhopp sen en liten bana. Dem båda var superduktiga, natalie fick lära sig att ta det lungt i handen och rida med sätet och skänkeln och bara "rulla på" ist och det gav super resultat, inget stopp eller tveksamheter ifrån dem båda. KUL! Och kotten njöt som fan att få komma till ett nytt ställe och se andra hästar, söööötnööt! och nu sitter jag äntligen i soffan och har precis tryckt i mig en klämmacka, götta. Nu blire durren och soooova!! Imorgon ska jag kötta ponny i backar med vagn och ta mig ett tidigt gympass med emma och det blir ett köttarpass till kaggen!
Är det inte underbart så sääääg?! PÖSSSS

xoxo

Idag kör vi på en snabbis!

Snabbisar är bra, och trevliga ibland. ;) Så därför ger jag er en idag!
Andréa sov hos mig ikväll, vi tog oss något glass virre, spelade kort och kollade på film och bara mööös! så som bara vi klarar av! Har hunnit med att tränat en timma idag, vart armar. Nu har jag tittat på lägenheter i norge. Satan vad fina det finns! har hittat några stycken som verkligen skriker att jag ska bo där. SYND bara att den där förbannade jävla depositionen ska var så innihelvete höga!! (jag svär inte..) blir galen, hur ska man ha råd?! Om någon vill ge mig ett snabbjobb eller hjälper mig råna en bank får gärna höra av sig.. ;) Är så jävla pepp på att dra iväg, ska bli så skööönt att slippa den här staden, stackars er som stannar kvar säger jag, det finns ingen framtid här!!
Gäller att testa på och uppleva medans man är "ung". haha 
Imorgon ska jag ta mig en vilodag ifrån träning. men har kalas mkt att göra imorgon, BLIR FINT! ;)

xoxo!

goddagens!

Hejj! Idag är en sån där super bra dag igen, mitt humör är på topp, trotts vädret! Igår blev det kickboxning, men fick ta det lungt med slagen då jag gjorde illa lillfingret på förra träningen.. suck.. 
Inatt har jag sovit så j*vla skönt, första gången på jättelänge!! Var lite jobbigt att kliva upp tidigt imorse, sängen var ju så himla skön.. Men det var ju dags för gymmet! Jag solade sen sprang jag lite och sedan körde vi ben. det kommer bli jobbigt att gå i trappor imorgon.. ;) imorgon kör vi på armar.. haha.
Men ikväll kommer bästa Andréa hit så vi ska filmmysa med lite gotta och jag funderar på att ta ett glass virre, måste ju lära mig att dricka det någon gång.. Men det ska bli supermysigt! länge sen vi gjorde något sådant!! :)


Bild ifrån kickboxningen.


För er som inte hört den här låten, Den är ruggigt bra att springa till!!
http://www.youtube.com/watch?v=1hH9ObJQAqc

XOXO!

glaaad!

Idag känns som en super dag! Men den började lite stressigt! Jag och emma var ute och gick en sen promenad igår och bestämde oss för att åka till gymmet till halv 10 på morgonen. jag hade glömt ställt klockan men som tur var så smsade emma mig vid typ kvart i 9 så det var bara kasta på sig grejjorna och i med lite flingor sedan var det att dra iväg! det var bara vi på gymmet och en tant. Super skönt. Vi startade upp med att gå på bandet sedan ökade jag och började jogga, och joggade i 7min. Jag som alltid hatat att jogga/springa, är mer av en ut och gå brud. så jag var riktigt nöjd att jag övertalade mig själv till att göra det. sedan körde vi mage, med situpps, planka och maskiner. det var ruggigt skönt att träna på morgonen.Nu blir det plugga men Ikväll blir det kickboxning!

xoxo

Guldfisken här!

Tjeeeenaaaaaa.
Minns inte allt jag gjort sedan jag bloggade senast, men vet att jag hunnit med en del.. ;) gymmat, prommenerat, hästat mig och sånt. Jo, jag var på hudikmarknaden och lyckades få med mig stina i "batman", ä man int' kung så säg! Men idag har jag varit och kört galopp/trav intervaller med ponnyn och natalie, vilket var kul. det var ett tag sedan jag körde. och även hunnit gått en timma med emma. Imorgon blir det ett tidigt gympass och blir troligtvis mage. fixa läxor så jag kan få mitt betyg sedan blir det även ett 90 min kickboxningspass på kvällen! älskar att träna, att jag inte kommit på det tidigare?! :)
har äntligen beställt riktiga träningsbyxor oxå, vilket behövs när jag börjat på och träna som man gör!
Mennnnn hare tills nästa gång!

xoxo

första gympasset avklarat.

Igår Hämtade jag upp mormor hos henne och drog till pappa ca en timma tidigare än vad vi egentligen skulle gjort. tänkte att dem ville nog snacka igenom all släcktforskning och skit som inte jag är allt för intresserad av så jag tog ut kotten på en tömmkörnings runda. idag testade jag att gå brevid honom med tömmarna och svänga runt samt gå på rak linje medans jag går bakom och byter sida, han sneglade på mig ungefär " jaha, du bytte sida, OK.". Sen fortsatte vi med att han gick på en volt runt mig, inte det heller vart han frågandes på, utan bara gjorde det jag sa. vi ökade och minskade volten, gjorde halter och testade trava. sedan testade jag att "förflytta" volten genom att gå med honom sidledes sedan in på volten igen. gjorde en volttillbaka utåt och bytte varv. han gick som en klocka hela tiden. KUL! körde i ca 15min, effektiv träning. sedan vandrade vi hemåt. sötjävel till hest..!
sedan var det dags för medium time, men nja. vet inte riktigt om jag ska tro på allt, men tror helt klart att han kan hitta andarna och sådant men idag kändes det lite, nja bara.. Slutade med att jag och mormor drog på donken vid 10 tiden och drog en cheeseburgare innan ja skjutsade hem henne och drog hem och sov.
Idag var klockan ställd på 9 för att dra till citygym och träna första passet där! Idag stod ben på schemat och nog fan körde vi det allt, i en timma. när man gick i trapporna skakade kroppen skapligt! Skönt!
Ikväll blir det hudikmarknaden med Stina, hoppas på att få åka några karuseller... haha!

xoxo

såvart'e.

Igår blev det en mysig skogsprommenad på en timma och en kvart med emma och hilda innan jag drog iväg till grannstallet och hjälpte tova med lite ridning. Vi körde övergångar och halter för att få ponnyn lydig och för att rida på rätt sätt i övergångarna. Sedan körde vi galoppfattningar ifrån trav. vilket dem båda klarade superbra och både ponny och ryttare var trötta o svettiga och förhoppningsvis några lärdommar till! :) Efter det blev det hem en sväng och käka innan jag drog vidare till pappa för att skjutsa natalie på hoppträning på ringnäs. kul att sitta och kika, men nog sprätter det lite i kroppen på en själv oxå.. kom hem sent och somnade dirr.
Idag har jag varit till stan och gått med emma i en timma, sedan var vi och köpte gymkort på citygym. Det är så otroligt skönt att vara igång med träningarna igen, man blir så himla pigg o glad, sen sover man bättre på kvällen! så jag är super taggad, imorgon kör vi första träningen. Nu ska jag laga lite mat, sen sticka och hämta mormor då vi ska iväg till pappa eftersom ett medium kommer till han och ska försöka få bort alla andar därifrån då dem börjat härjat väldigt mkt där tydligen. jag har inte blivit påverkad av dem, men jag bor ju inte där heller. Men det ska bli spännande, aldrig varit med om något sådant tidigare så. :) Sen får vi se om man kanske ska tömmköra lilla kotten idag igen!

En trött och nöjd olle får visa dagens bild.
xoxo

Kickboxning

idag har jag varit totalt ur form, seg, trött och skallebank.. kollat på gossip girl och kikat lägenheter i oslo! finns väldigt många lägenheter, men de är skyhöga depositioner.. Jaja, bara att leta vidare är ju trotts allt om ca 7v kvar innan man åker. Men det gäller att kika hela tiden så man inte kommer dit utan boende..! Men ikväll var det kickboxningsdags! Åh, jag längtar efter varje gång! hellst skulle det få vara träningar varje dag. Idag körde vi mkt pulsökande övningar, mer snabbhet än styrka, vilket jag behövde idag. vet inte om kroppen är på väg att balla ur eller om det beror på dieten? Var iafl seg och fick mjölksyra nästan på en gång. Men det är så otroligt skönt att ha tränat, när det pirrar i hela kroppen, fingrarna skakar och man är mojsig. Ikväll kommer jag sova sköööönt! Imorgon blir det en springtur, MÅSTE göra det nu, sen kanske en promenad och en massa hästar! :)

xoxo


3/9 - Dagen bestod av hästar.

Idag väckte mamma mig i skaplig tid så jag inte sov bort hela dagen. Fixade och grejade på hemma en stund, lagade mat och rastade nasse innan emma kom hem till mig. Vi tog en timmas prommenad i skogen, en supermysig slinga och både hundar och vi blev nöjda, vi hann precis hem innan spöregnet kom! perfekt timing.
käkade en supergod mango chutney middag med kyckling och sallad innan jag stack iväg till pappa. Natalie fyllde år idag så jag köpte henne en träning för dressyrtränaren birgitta nordlund. Och eftersom pappa var ute i skitvädret och flög runt så skjutsade jag henne. Dem var så duktiga så.. Avslutade kvällen med att kasta på kotten sin sele och tömmkörde honom för första gången! Han var verkligen superduktig för att vara första gången. Vi började med att natalie gick med grimmskaft och jag gick bakom med tömmarna, testade svänga, stanna och starta. allt gick super bra så vi kopplade lös natalie så bara jag höll honom och han svängde och stanna och gjorde allt jag ville av honom, söthästen! körde kanske i 10-15min och avslutade när han var avslappnad och lugn, så nu får han smälta det i någon dag! :)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med hunden på ena armen och katten på den andra! myyyyyys!


Xoxo

Nu testar vi bloggandet på allvar!

Jag testar på mitt bloggande ännu en gång, och hoppas på att denna gång funkar bättre!!
Häng med mig i mitt "nya" liv som "vuxen" med mina träningar, hästar,äventyr, tankar och funderingar!

Let's get this party started!

RSS 2.0