första gympasset avklarat.

Igår Hämtade jag upp mormor hos henne och drog till pappa ca en timma tidigare än vad vi egentligen skulle gjort. tänkte att dem ville nog snacka igenom all släcktforskning och skit som inte jag är allt för intresserad av så jag tog ut kotten på en tömmkörnings runda. idag testade jag att gå brevid honom med tömmarna och svänga runt samt gå på rak linje medans jag går bakom och byter sida, han sneglade på mig ungefär " jaha, du bytte sida, OK.". Sen fortsatte vi med att han gick på en volt runt mig, inte det heller vart han frågandes på, utan bara gjorde det jag sa. vi ökade och minskade volten, gjorde halter och testade trava. sedan testade jag att "förflytta" volten genom att gå med honom sidledes sedan in på volten igen. gjorde en volttillbaka utåt och bytte varv. han gick som en klocka hela tiden. KUL! körde i ca 15min, effektiv träning. sedan vandrade vi hemåt. sötjävel till hest..!
sedan var det dags för medium time, men nja. vet inte riktigt om jag ska tro på allt, men tror helt klart att han kan hitta andarna och sådant men idag kändes det lite, nja bara.. Slutade med att jag och mormor drog på donken vid 10 tiden och drog en cheeseburgare innan ja skjutsade hem henne och drog hem och sov.
Idag var klockan ställd på 9 för att dra till citygym och träna första passet där! Idag stod ben på schemat och nog fan körde vi det allt, i en timma. när man gick i trapporna skakade kroppen skapligt! Skönt!
Ikväll blir det hudikmarknaden med Stina, hoppas på att få åka några karuseller... haha!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0