Slappis söndag!

Hollaa!
I går var jag och Anna in till stan för att handla lite kläder och vin till kvällen. Jag köpte mig en röd vårjacka på Carlings som jag varit på jakt huuuur länge som hellst och äntligen hittade jag den i rätt storlek! WIIIE! Sedan köpte jag två par sneakers, känner att det börjar på att bli dags för det. köpte en spetskavaj, en lååång kjol och strumpbyxor. Skitnöjjd, dock blev det lite dyrare än vad jag förväntat mig, men shit happens! Efter det storhandlade vi för en veckas ranson! Emma kom hem straxt efter vi kom hem så vi fixade oss och käkade sedan drog anna på lönnspils med jobbet o jag o emma drog iväg på en fest på grünnelökka. Det var mest en häng fest o inte något riktigt drag o vi som var danssugna! Sedan drog vi iväg in mot stan för att testa på Trumpet, där vi mötte upp Anna. Vart förvånad över hur bra det var eftersom första gången man var där har det varit så fullt av äckliga och sliskiga karlar som tar på en konstant och ÖVERALLT! Efter den gången har jag inte viljat gått dit nå mer men eftersom Karma var stängt så tänkte jag ge det ett försök till. Och fasiken vad kul det var där nu. Väldigt mycket norrmänn och roliga typer ute med bra musik. Dansade mig nykter.. haha :D 
När vi kom hem blev det varma mackor och sängen! 


En bild på Emma, Caroline och mig på Trumpet. 

Idag är det vårat älskade bakishäääng! Bästa med söndagarna, lätt!! Vi har käkat frukost ätit onyttigt och kollat på mello. Nu ska vi kasta på oss nå kläder och dra till godisslottet för att köpa en massa onyttigt som vi ska äta upp idag, EHE! Ikväll är det jag som står för maten och det blir kycklingfile med egengjorda klyftpotatisar med skivna morötter,Paprikor, champinjoner och med färsk timjan, till det blir det en egengjord mango chutneysås! MUMMS!  
Har laddat ner Life of Pi som vi ska gråta till ikväll! :D 

Imorgon ska jag kliva upp 04.30 för att jobba 07-15! Känner mig taggad .. ;) 

xoxo


wiie

Lyyyycklig tjej! 
Livet i oslo börjar äntligen rätta till sig och livet är bara sååå kul! Jobbet fungerar kanon jobbar som bara den, idag går jag in på min 10 arbetsdag i sträck! Kul när pengarna rullar in som dem ska! 
Förstår inte att folk inte trivdes här i oslo!? Visst det är dyrt, men tjänar man norska så går det ju galant! Så ni som inte trivdes tror jag inte gav oslo en chans att visa dess glorydays! ;) 
Just nu sitter jag och letar efter den perfekta tatueringen som snart kommer inom kort!! Den kommer ha en väldigt stor betydelse för mig vilket kommer göra mig sjukt sporrad till att lyckas med det jag vill genomföra!! Men tänker för en gångs skull lyssna på mamma om att ta min tid med att hitta den rätta tattoon.. 
I helgen blir det att ta hjälp av en PT på Elixia så vi kan lägga upp ett schema för hur jag ska träna och för att lyckas med mitt mål som ligger bara 4månader bort!!! Undra hur många gånger jag kommer hata mig själv för att jag gick med på att genomföra detta, men det kommer vara såååå värt det i slutändan!! :D NO DOUBTS! 

För er som inte vet så kommer jag komma hem till söderhamn en sväng den 1MARS och bli hemma till 4-5.. 



Nu tänker jag klä på mig, äta och fixa mig för att sedan dra mot jobb 15-23!! 

XOXO

Fredagen.

vilken sjuk dag... 
Jobbet gick jättebra, och dagen gick fort. men när jag slutar såg jag att jag hade ett missat samtal av anna så jag ringer upp och hon berättar att det är stopp i avloppet till tvättmaskinen så det hade sprutat upp vatten där ur och ut genom maskinen!? Sen hade det kommit konstigt skitigt vatten upp i toaletten.. ÅÅÅÅH! Jag som inte kunna ta mig hem direkt heller utan jag skulle träffa Martine för att käka lite Mexirull. Sen efter det skulle jag träffa emma för att handla lite mat för att sen komma hem. klockan var halv 8 innan vi var hemma. När jag sätter igång och gräver i det där vidriga avloppet som är fyllt av kalk och pålagringar.. Under den tiden insåg vi att internet hade sagt godnatt... !!!! hittade något special medel som jag hade ner i avloppet.. 

Sedan när vi väntade på att den skiten skulle verka så lagade vi en gryta och käkade. när jag sen skulle gå o titta till våran kloak har jag ner all mat på golvet, såklart upp och ner..!!!! Så då fick jag skura där oxå!! GAH! Och internet ville inte fungera på hela kvällen.. !

Nu på morgonen funkar både avloppet, TROR vi. och internet är lite halvsegt... Det som är positivt är att solen skiiiiner i Oslo! Och idag är det lördag och jag får äta massa gotta! jag ska jobba idag oxå, 15-21. helt okej tider! Efter det ska jag bara mysssssaaa.

Hoppas ni har haft en bättre fredag än mig! 

xoxo

Långben!

Hejsanhoppsan. 
Tänkte bara säga att jag känner mig just nu som en av krigarna i spartacus efter flera timmars slagsmål och varit på gränsen till att blivit dräpt flera gånger. Men jag har vunnit slaget över den dära förbannade steppbrädan idag som fick mig att hoppa runt som en idiot och snubbla hit o dit. Tappade hjärnan på jobbet tror jag att jag gjorde oxå. Shit, livet är inte lätt mina vänner. Men ACK en sån skön känsla det är efter att man har tränat, man blir nöjdtrött. Igår tränade jag 1timma själv, körde tre joggintervaller, 3 block med mage och rygg. Idag 1timmes stepp, imorgon väntar en halvtimmes Shape + kanske något mer. Nu ska jag dö som den tappre krigaren jag är innan fötterna blir för tunga för att ta sig upp för trappan. Sen ska jag göra en "LAGOM" stagedive i sängen. 

xoxo

Gårdagens!

Igår hade vi bestämt oss för att dra på T.G.I Friday's och lyxa till det lite med finmiddag! :) Vi tog oss en trerätters.. ;) Till förrätt tog jag buffalo wings, huvudrätt vart det Friday's Burger och efterrätten brownie Någonting med glass.. haha. SUPER GOTT var det! Under kvällens gång vart vi mer och mer partysugna och vi bestämde oss för att dra hem och ta oss en shot sedan stack vi vidare mot stan! Vi drog på karma och var där till ca 1, men där var det inge bra tryck, ingen som dansade och inga roliga låtar. så vi drog vidare för att hitta någon bättre klubb. Vi mötte upp en kille ifrån gävle och sedan försökte vi hitta oss till möllers cafe som ikväll tydligen skulle vara gratis, vi gick vilse några gånger men sedan hittade vi fram och snacka om att vi kom till HELT fel klubb, hahaha!! Det var någon slags rockbar, öl, skägg, piercingar, skinnvästar med nitar och hästsvansar och inte att glömma "skrikknarkarlåtar". Jorå, där hamnade vi, vi som var sugna på att dansa. Så vi drog ner på stan och köpte oss kakor och sedan skulle vi få skjuts hem av gävle.. haha. vilka jävla omvägar det blev innan vi tillslut hittade hem. men skönt var det att inte behöva gå hem! så tacksen för den! När vi väl kom hem så lade vi oss med chips i våran dubbelsäng och stirrade på melodifestivalen tills dess att jag somnade av låten porslin tror jag det var. Gud så patetiskt melodifestivalen är, överskattat helt klart.. wöh.

Jag och gävle hamnade i en rappduell mot ett gäng norrmänn, tror vi stortorskade eftersom jag inte kunna sluta skratta.. haha.


Våran "vänteballong".

Snyggtjejerna! 

Våra förrätter! 

Våran efterrätt! Fick ingen bild på min underbara burgare!?


Mysis!


Idag har jag söndagsångest och tänker ligga i soffan hela dagen och längta efter tacosen vi ska äta ikväll!! :D 

xoxo
 
 

hej o hå.

hela veckan har jag varit död. klockan har varit ställd på 04.30 varje morgon för att åka och jobba. sen har jag gått och lagt mig vid ca 22 tiden. haha fyfan känner mig som en pensionär.. Men denna vecka har det iafl gått bra att jobba. det har inte varit så många stolpskott om man säger så.. ;) det är ju så skönt att komma hem vid 4 på dagarna men det är jobbigt att kliva upp.
Förra helgen hade vi en hemma fest igen, och ännu en lyckad! Vi hade en trevlig vors inann vi drog ut på stan för att testa en ny klubb som vi hade hört så mycket bra om. Och den var faktiskt över förväntan, stort dansgolv och världens mest bokade kvinnliga DJ var där så stämmningen var på topp! ett + i kanten var att klubben även har olika dresscode's för olika evenemang, och denna kväll var det Classy sexy. ;) wooopwoop!
Kvällen vart väldigt lyckad och vi hade sjukt kul! Helt klart ett ställe vi går till igen. och sanningen är att jag skaffat mig ett VIP kort dit. haha......
Den här helgen tar vi oss en halvgrön helg. :) Ikväll ska vi ut på T.G.I friday's & äta och dricka gott, vad som händer efter det, de får man se.. ;) vi ska iafl tokmysa över att vi lyckats så bra här i Norge och för att vi är ett så jävla skönt gäng! Trivs super bra med er bruuudar! :D Känner nu att det är otroligt synd att vi blir tvungna att flytta ur den här underbara lägenheten i april och försöka hitta en ny lägenhet, vilket inte kommer bli enkelt!! Och efter att ha bott i en sån här Lyxlägenhet och försöka hitta ett annat, kommer fan inte att gå. ingenting kommer vara tillräckligt bra.. Vi får nog helt enkelt hålla våran hyresvärd borta i några månader till.. ;) haha.
Sen kommer det bli en ny tattoo för mig under min tid här i norge, men vad det blir får ni se! Men det kommer vara en tattoo som kommer betyda otroilgt mycket för mig och hjälpa mig otroligt många gånger när man har det svårt.. Jag LÄNGTAR!!!!

En bild på nästan alla (tror jag) på våran vors.


Och så klart en bild på oss! Puss på er!



Och angående er där hemma, er saknar jag otroligt mycket allihopa! Kommer nog hem snart och hälsar på er, så jag får pussa och krama er alla! :D 
Men nu, ska jag göra det jag alltid gör på helgerna, städa lägenheten och kanske ta en liten tripp på stan! ;) 

xoxo

RSS 2.0