Det blir värre!

Nu kommer ni bli besvikna.. ;)
Tänkte bara berätta för er att det kommer inte bli så värst mycket bloggande nu eftersom min dator har packat ihop. och det funkar inte att blogga genom mobilen. SUCK. känner mig rätt så jävla handikappad. Så förhoppningsvis kommer jag köpa mig en ny när jag får lön. men det är ca 3v dit!
Jag har jobbat mån, tis och idag är jag ledig. jag tror jag ska gå lite på stan och kika om det finns nå roliga julklappar! :) på torsdag jobbar jag och efter jobbet så blir det arbetsmöte och sedan blir vi bjudna på mat.. så jag och martine har planerat att ta oss något att dricka till.. eftersom på fredag är jag ledig. ;) ska jobba i helgen, det blir min första gång jag kommer jobba helt själv.. spännande. på lördag har vi planerat en utgång, det var så sjukt kul senast, så vi kör på samma stil igen.. skriver ut på svenskar i oslo och frågar efter fest! sen drar man bara på en randomfest. skitkul! Sen på söndag börjar jag jobba 12-23 så det är inte så farligt.. :)
Till veckan ska jag börja jobba fast och ensam eftersom maria slutat då! Spännande! och på måndag ska jag på brannsikkerhetsmöte, vi ska gå igenom vad vi ska göra vid ev rån och brand mm.. Värsta är ju att det är på norska.. så kommer väl fatta hälften.. haha..
Men nu blir det frukost på soffan! Idag är det super fint väder ute, det ser lite kallt ut, men solen är framme!

Jag tycker att ni alla ska skaffa skype så vi kan prata gratis! Lägg till mig, steffisundgren! :)

Vi hörs kanske innan jag skaffat mig ny dator..
xoxo

Dålig uppdatt!

Helloo.
Sorry för sämst uppdatering men har varit heeelt slut efter jobbet och haft mkt att göra.. :)
Kan väl börja med att säga att jag jobbade måndag,tisdag och torsdag 08-16 sen på onsdag och fredag var jag ledig eftersom jag jobbade lördag och söndag. :) I onsdags stack jag, anna och emma till ikea i billingstad för dem skulle på interjvu där sen gick vi där nästan hela dagen och mööööös och handlade. Vi hittade pepparkaksdeeeeg! Super gott! I fredags hade jag egentligen en ledig dag, mennnnn emma lyckades övertala mig att jobba med henne. Vi var på by porten och hade en marknadsundersökning med knäckebröd.. skitseg dag eftersom nästan inga kom till oss. men vi fick dagen att gå iafl! Sen på kvällen kom lovisa hem till oss och vi käkade mat och gjorde brownies och soffmös. :) på lördag så städade jag och lovisa lägenheten och grejjade på innan jag stack på jobbet, 15-21. Idag har jag jobbat 10-17 och idag var nog en av de mest fullspäckade dagarna jag varit med om! Det var människor hela tiden som var och handlade och alla skulle ha mat så det komm ruscher typ hela tiden! Helt galet, men kul! :) dagen gick superfort på grund av det och det är ju skönt! Fick sån himla huvudvärk på slutet eftersom jag gick och spännade mig hela dagen.. Nu har jag lagat mat till mig och tjejerna, skitäcklig carbonara blev det! haha, inte mitt fel! normännen som inte kan göra "påsmat".. ;) har hunnit tagit mig en durre och nu vill jag bara ligga i soffan hela kvällen..
Till veckan blir det jobba 7-15 och ska försöka hinna med att träna dem flesta dagarna. :) jag och emma provade på stepp i veckan, det var skitkul men apjobbigt! Perfekt.. ;)
Har fått mitt nya bankkonto på DNB så nu ska bara lönen komma så jag får använda den ordentligt.. ehe.. ;)

Saknar er där hemma! hoppas ni har det lika bra som mig, om inte bättre?! ;)

xoxo!

Helgensss

yo bro!

I fredags bestämmde vi oss för att börja på att flytta in i lägenheten. jag slutade kl 4 och var på anker kl 5 då käkade vi sedan började allt packande. Alla kläder, saker, täcken, köksredskap, mat, skulle med i Ikeakassar........
det började med att jag gick med en smockfull bag, dataväskan och en ikeapåse själv sedan delade jag och emma på en ikea kasse med matgrejjer i. Det var inte det roligaste jag varit med om eftersom vi var tvungen att åka först trick, till jernbanetorget sen gå där och ner till T-banan och sedan åka 5 min där och sedan gå med kassarna i ca 5min + att vi bor på 5:te våningen med ingen hiss!!. Det kan ha varit det värsta jag varit med om. FYFAN vad ont det gjorde.. :( vi fick dit det iafl, sedan åkte vi tillbaka och hämtade ennu mer väskor och kassar. Vi var helt slut.. Vi gick o lade oss dirr typ!!
På lördag morgon så sov jag en bra stund eftersom emma o anna skulle iväg på morgonen och söka jobb, sa dem.. kliver upp och där satt dem, i soffan.. snacka shocken. haha. Vi tog det lungt, packade upp allt och fixade med kläder och käkade en brunch! efter det drog vi iväg och storhandlade så det ska räcka hela veckan. :) sjukt jobbigt det med men skönt att det är gjort. sedan satte vi igång att laga lite tacos då vi bjudit hem cecilia på tacos, en tjej anna lärde känna på en kurs. Vi mös som fasiken med tända ljus, massa mat, musik och en maaaaasssa skvaller... Sedan kollade vi på film.
Söndag morgon och vi hade en mysdag.. Först käkade vi brakfrulle ihop och sedan drog jag och emma och tränade på elixia. Ett skitstort och snyggt gym, med det mesta! fräscha nya träningsreddskap.. ;) Vi körde lite mage och rygg. :) Sedan käkade vi merraaaaa tacos och kikade på dem två sista filmerna av twilight. MYS!
Idag har jag jobbat  från 8 till 16. kom hem kl 17 och så käkade vi lite hemmagjord pyttepanna. sedan drog jag o emma till elixia och tränade boxning det var skönt att få träna lite. nu sitter jag i soffan och snackar med lovisa i telen! ;)
Nu blir det durren sen sova!

xoxo

Helgen

Tjaa. I söndags orkade jag inte skriva någe på bloggen för vi var så jävla bakis och igår kom jag hem så sent ifrån jobbet.
I lördags var vi och käkade på en resturang som fortfarande hade uteservering med värme aggrigat så man kunna sitta där utan att frysa! jag och emma käkade en varsin 150kr pizza...... och anna en sallad.

Godmat

Sedan stack vi hem och fixade oss inann vi drog på fest på grünnerlökka hos helt random sköna människor. En riktigt lyckad förferre måste ja säga. sedan drog vi vidare in mot stan för att testa nattlivet. Vilket resulterade i 30min kö och en timma på krogen.. ;) det var sjukt fullproppat så det gick knappt att röra sig på dansgolvet. Men kuligt hade vi. tror kl blev 5 innan vi kom hem och typ hela söndagen låg vi på rummet ungefär.. vi var så sjukt bakis. men mot kvällen stack jag och emma ut på en promenad och köpte lite godis.. ;)

Emma, Anna och cecillia inne på Trumpeten.




Igår jobbade jag från 12- 20 och det gick riktigt bra faktiskit. känner att jag blir allt mer säker i kassan och föstår m,ig på norska allt bättre. Idag kör vi samma tider. :) Samt att idag så har jag registrerat mig på ett stort gym (elexia) för att verkligen kunna komma igång med träningen! It's now or never! :)

Som det ser ut just nu så kommer jag kanske komma hem den 20:de dec till 23 ifall ni skulle vilja ses! :D
Hörs snart igen!

xoxo

woopwoopwoop

Idag har det varit en rolig dag på jobbet. Idag var första dagen jag kände mig trygg i kassan. Allt flöt på och vi hade gjort klart alla saker super tidigt idag så det blev lungt på em. Jag fick mina extra och nya kläder idag med. + att imorgon är det fredag och fredag innebär myyys, fast nä...... blir inte så mys när man bor på vandrarhem.. haha. ;)
Få se om vi går ut imorgon eller på lördag eftersom att emma fyller 19 på lördag. ;) det får hon bestämma.. ska bli kul att gå ut o se nattlivet i Oslo.

Imorgon ska jag tjata ut låten: Känn dig fri - Panetoz, fiiifan vilken skön låt.. ;)
Ikväll blir det däcka, totallllllt!


Xoxo!

Mina fötter dödar miiiig!

Hej fans, farmor o farfar och alla andra gökar!

Igår och idag har jag jobbat från 0700 till 1500 och är fortfarande under upplärning och kommer vara det tills fredag. kliver upp 0450 på morgonen för att hinna med... den 3dje december ska jag på en utbildning som alla som ska jobba på statoil ska gå. En kurs om brand och säkerhet. Under dagarna så har vi gjort matbröd/bullar/pölse o hamburgare. Alla dagliga sysslor som att städa och plocka i butiken, fronta varor och stå i kassan. Men idag var en riktigt seg dag, vart inga direkta ruschar. Har inte fått mina jobbskor än så jag går runt i mina svarta kängor och det gör alltså riktigt ont... får stå och stampa redan innan kl 12! hoppas skorna kommer imorgon.. annars får jag springa runt utan skor.. . ;) Och btw så var vi med om en smitare idag! En gubbe drog utan att ha betalt bensinen! vi vet inte om han var dement eller om han gjorde det med flit. vi fick reg nr iafl!..
På vägen hem på tåget så höll jag på att somna på tåget, är så sjukt trött.. ligger just nu i sängen och väntar på att emma ska komma hem ifrån jobbet så vi kan äta middag! mina fötter dunkar... :p
Och jag ska jobba under jul, mellandagarna och nyår.. kommer kännas sjukt konstigt att inte tillbringa julen med familjen.. men när lönen kommer så blir ju det en fiiiiiin julklapp till mig själv. ;) Så ni som känner er manade att komma till Oslo och fira jul med mig, komförfan! ;)

Imorgon och på fredag blir det jobb, 0700 till 1500.
Hööörs! saknar er därhemma, hoppas ni gör detsamma! puss till er.

xoxo 

Första dagen på Statoil i Asker

Jag fick börja kl 10 och vi började med att skriva arbetskontrakt och drog direkt till skattetaten för att söka om skattekort och om ett norskt D-nummer. Det tog lång tiiid innan vi blev klara. men nu är det sökt och det kommer ta ca 3-4v(!!) innan jag får bådera så innan dess så kan jag inte få ansöka om ett norskt bankkort och genom det så kommer jag inte få min första lönespec inann jag fixat det... vilket kan fördröja det mesta... suck. Tacka gud för att vi slapp betala depo annars hade jag aldrig klarat detta..
Sedan fick jag träffa en svensk tjej som ska ha med mig en vecka nu för att visa mig allt som jag behöver veta.. Vi gick igenom "Skiftlistan" på saker som ska göras under dagarna. samt gick igenom kassan, frysen, disken, lagret, tvätthallen m.m. Jag ser fram emot morgondagen. Då jobbar jag 7-15. :)
Nu på kvällen så var vi en sväng på stan för att leta ett café men hittade inget, eller rättare sagt vi hittade inget som såg supergott ut, typ chokladbollar.. ;) så nu har vi ätit våran snålmat (korv och macaroner) och nu ska jag leta upp mina förbannade hörlurar som jag tappat bort och sen kika på film...

Har jag sagt att jag är sjukt trött på att bo på vandrarhem?! 8pers i 8bäddsrum. YIPPPIIEE...

xoxo

Lite bilder på lägenheten!

Igår var vi till lägenheten för att hämta lite kläder som vi behövde. så vi knäppte lite kort och mös! :D


Toaletten har dimmer och skiiitstor spegel! Så nu kan alla tre stå där och fixa sig utan problem! :)

Hallen och trappen upp! Stor och rymlig!

Vardagsrummet nere. Med en liten fransk balkong!

Köket, nyrenoverat och snyggt! :)

Lilla tvrummet uppe med en stooor balkong!

Och ena sovrummet med dubbelsäng. Fick ingen bra bild på det andra rummet..

Vi är otroligt nöjda över lägenheten! Superskojj!

Har fått jobb!!

Hej alla söta! :D Idag har varit en bra dag! jag åkte tåg mot asker för en arbetsintervju på Statoil. dem hämtade upp mig på tåg stationen och vi åkte till Statoil. Det kändes inte som en vanlig intervju utan vi snackade på och skämtade om det mesta och skrattade. sedan visade dem mig runt på stationen och berättade en massa information som jag behövde veta. Sedan skjutsade han mig till tåg stationen och han gav mig sådana lovord att jag var så trevlig. Åkte hem och sedan drog jag, Anna och Emma till Ung info för att söka jobb. Sedan drog vi och handlade och ögonshoppade... vi måste leva snååålt!

Nu fick jag faktiskt reda på att jag fått anställningen på Statoil som är fulltid och är på skift! :D UNDERBART!!
Så nu har jag både fastantställning och en lägenhet! hur mycket levererar inte Oslo då!? Ikväll vill jag gå ut och kika på stan vart folket hänger, kanske ta en firar grogg eftersom vi alla tre har fått jobb! :D Men dem vill ha en filmkväll med chips och dipp.. jag vill ha sprit och dans... ;) undra om jag får dem att tänka om? I'll give it a try!
Har iafl ett nytt norskt nr om ni vill använda det, 96839668.
Hör nå mer snyggingar!
XOXO

RSS 2.0