BÄSTA BÄSTA!!

Hej mina vänner!! Det är fredag, Lönen sitter på kontot och jag har en GRYMMMMMMMM helg på ingång!! :D

Nu är det ingen hemlighet längre att jag kommer flytta hem till Sverige igen den 15 juni... Det är dags att ta tag i livet där hemma som man lämnade i vild panik... :( Det är verkligen jobbigt att flytta härifrån, man har ju startat ett nytt liv här, med nya bekantskaper, arbetskollegor och jag trivs i den här staden!!! Samtidigt, komma hem till familjen, vännerna och djuren, det kommer bli skönt. Men ser inte fram emot att plugga... Ugh. 

Nu till fitnessfighten!!
I 30dagar har jag ätit sund mat och tränat en timma om dagen. Och vilka fantastiska resultat det har gett. Jag känner mig mer positiv, mitt humör är mer jämnt på mig och jag känner mig sprudlande. Jag har inge huvudvärk, inge magvärk och framförallt inte ont i min rygg längre. Med nya roliga övningar varje dag har jag presterat efter att nå mitt mål. och det har varit en svajjig väg fram.
Prioritera, var ett ord för mig som jag knappt hade använt mig av innan. men jag fick fort lära mig att det var det mina dagar skulle handla om. Jag fick prioritera bort soffan eller ligga och snooza 10extra minuter.  
Jag arbetar i tre skift på jobbet fördelat på 3veckors intervaller(0700-1500, 1200-2000, 1500-2300) så planering stod högst upp på min lista över hur veckorna skulle se ut. I början hade jag problem med att få mina dagar att gå ihop, jag skulle handla mat, laga matlådor, hinna träna och sedan jobba.. Dem första 10 dagarna var kämpiga, såg ingen skillnad på kroppen och jag kände mig tröttare än någonsin.. Men dag 10 när vi hade våran första mätning och vägning såg jag att saker hade hänt, och jag vart överraskad att så pass mycket hade hänt. Så jag kämpade vidare och för varje dag som gick gjorde jag bättre ifrån mig på gymmet, och blev allt piggare och dagarna gick ihop bättre. Träningen vart rolig, jag fick bättre resultat i gymmet och såg att kroppen började förändras. Maten var god och det var inga problem för mig att äta 5 mål om dagen, jag älskar ju mat.. ;) 
Som dem flesta vet har jag alltid hatat att spring/löpa. Har aldrig förstått varför man ska plåga sig själv genom att springa.. Samt att jag alltid haft problem med att springa, pga mina korta vadmuskler har jag kunnat springa i max 2minuter för att sedan lägga mig ner och grina med kramper i vaderna. Så det med löpning hade jag lagt på hyllan.. Men nu under min träning har jag blivit mer och mer intresserad av det och försökt att fixa bort den tanken om att det inte går och att jag inte vill.. Jag började med att löpa 1minut och sedan gå 1minut och göra det i 5intervaller. Vilket gick bra, jag körde på med det konceptet i 3dagar, sedan gav jag upp med det och körde på crosstrainern.. Gav upp den tanken igen, eftersom jag inte såg några resultat... Glömde bort löpningen i några dagar. Och dag 26 fick jag iden att nu jävlar ska jag köra mina löpintervaller igen och se om någonting har hänt. Jag sprang en minut, kände ingenting i vaderna så jag körde på en minut till och kände fortfarande inget så jag sprang vidare, och vipps så hade jag sprungit i hela 10 minuter!!! Ingen smärta, inge flås ingenting kände jag!! Förutom en stor lycka, jag kan. (Nu kanske ni som springer tänker hallå lixom!? Men för mig är det stort)
Jag använde tyngre hantlar och kunna öka på övningarna ytterliggare och konditionen blev bättre. Allt med träningen blev rolig. 
Men Vipps så var dag 30 här.. Nu var denna månad slut och det var dags för Sista invägningen, mätningen och att knäppa mina efterbilder. Deam!!

Denna resa har varit en av dem bästa jag gjort, som jag har förändrats som människa och som jag fått ett nytt sett att se på maten och träningen! :D 

Men nu är det dags att avslöja mina resultat.... ;)

Vikt: -7kg
Midja: -11cm
Höft: -11cm
Byst: -4cm 
Vilopuls: -10slag/min

Några före och efterbider lägger jag inte upp än, ska se hur det går i tävlingen först. följ med på http://worldofshape.com/resultat/bilder För att se om jag blir nominerad... ;) 

Tills dess!!! PUSS PÅ ER!!! :DD


Kommentarer
Postat av: Mammi

Åhhhh... blir alldeles varm i bröstet % tårarna hänger på ögonkanten!!! <3 Fy fasiken va du är duktig !!! sån förändring på dig inte bara i vikt och mått!!? utan som du skriver hälsan, temperamentet... (tack för den) ha ha :) och krämporna borta!! så stolt så jag spricker snart!! Älskar dig och är såååå glad för att du fixat detta... ALLT går bara man vill. GRATTIS till din första fina 30 dagar i ditt "rätta" jag KRAMAR I MASSOR.... tills vi snart ses dotra mi <3

2013-05-31 @ 13:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0